Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Problemleri, Habib Umur 3. Baskı
Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Problemleri, Habib Umur 3. Baskı

Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Problemleri, Habib Umur 3. Baskı

Tedarikçi : Habib Umur
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺300,00
İndirimli : ₺270,00
Barkod : 9786259818900
:

Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Problemleri, Habib Umur 3. Baskı

Bu kitapta, akışkanlar mekaniği kapsamında yer alan çözülmemiş bütün problemler yeniden incelenerek ilavelerle çözümleri yapılmış ve online eğitime uygun test soruları dahil edilmiştir. Problemlerin seçiminde ve çözülmesinde, fiziksel olaylar, matematiksel modellemeler ve mekanik kanunları birbirini tamamlayacak şekilde verilmeye çalışılmıştır. 
Bu süreçte problemlerin hataları giderilmiş ve bazı problemler kısmen veya tamamen değiştirilmiştir. Bu değiştirmede temel gaye; mantık ve işlem hatalarını en aza indirgeyerek problemlerin doğrudan uygulama alanlarına yönelik olmasını sağlamaktır.  Lisans, lisansüstü mühendislik öğrencileri ile uygulama alanındaki mühendislerin, araştırmacı ve aka-demisyenlerin en çok gereksinim duyduğu çözülmüş problemlerle,  çok daha geniş bir uygulama alanı sağlanmış ve böylece bu alanda mevcut olan boşluğun giderilmesi amaçlanmıştır.   
Akışkanlar Mekaniği ve Uygulamaları 2021 yılı basımında bulunan tab-lo, şekil ve diyagramlar, bu kitaptaki problemlerin çözümünde verilere ulaşmada kolaylık sağlasın diye ilgili bölümlerin sonunda aynı sayı nu-maralarıyla tekrar verilmiştir.  Bu şekilde okuyucuların problemlerin çözümünde kullanılan bazı katsayılara ulaşmaları kolaylaştırılmıştır.  
1. bölümde akış özellikleri, 2. bölümde durgun akışlar, 3. bölümde sürtünmesiz ve 4. bölümde sürtünmeli akışlar ile ilgili problemler çözülmüştür.  5. bölümde açık kanal akışları, 6. bölümde ölçme yönt-emleri ve analizi, 7. bölümde boyut analizi, modelleme ve boyutsuz sayılar, 8. bölümde sınır tabaka akışları, 9. bölümde  sıkıştırılabilir akışlar, 10. bölümde dönen akışlar dinamiği ile ilgili problemler çözülmüş ve test soruları bütün bölümlere eklenmiştir.  Bu kitap tama-men çözümlü problemlerden oluştuğu için dizin, semboller ve referans-lar bölümleri gösterilmemiştir.

Yazar
Habib Umur
ISBN
978-625-98189-0-0
Sayfa Sayısı
506
Basım Tarihi
2024
Basım Numarası
3
Basım Dili
Türkçe
Kapak
Karton Kapaklı
Kağıt Cinsi
1.Hamur
Ebat
160-240
Etiketler
Çözümlü, Çözümlü Akışkanlar, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Problemleri, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Problemleri Habib, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Problemleri Habib Umur, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Problemleri Habib Umur 3., Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Problemleri Habib Umur 3. Baskı, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Problemleri Habib Umur Baskı, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Problemleri Habib 3., Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Problemleri Habib 3. Baskı, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Problemleri Habib Baskı, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Problemleri Umur, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Problemleri Umur 3., Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Problemleri Umur 3. Baskı, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Problemleri Umur Baskı, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Problemleri 3., Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Problemleri 3. Baskı, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Problemleri Baskı, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Habib, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Habib Umur, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Habib Umur 3., Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Habib Umur 3. Baskı, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Habib Umur Baskı, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Habib 3., Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Habib 3. Baskı, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Habib Baskı, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Umur, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Umur 3., Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Umur 3. Baskı, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Umur Baskı, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği 3., Çözümlü Akışkanlar Mekaniği 3. Baskı, Çözümlü Akışkanlar Mekaniği Baskı, Çözümlü Akışkanlar Problemleri, Çözümlü Akışkanlar Problemleri Habib, Çözümlü Akışkanlar Problemleri Habib Umur, Çözümlü Akışkanlar Problemleri Habib Umur 3., Çözümlü Akışkanlar Problemleri Habib Umur 3. Baskı, Çözümlü Akışkanlar Problemleri Habib Umur Baskı, Çözümlü Akışkanlar Problemleri Habib 3., Çözümlü Akışkanlar Problemleri Habib 3. Baskı, Çözümlü Akışkanlar Problemleri Habib Baskı, Çözümlü Akışkanlar Problemleri Umur, Çözümlü Akışkanlar Problemleri Umur 3., Çözümlü Akışkanlar Problemleri Umur 3. Baskı, Çözümlü Akışkanlar Problemleri Umur Baskı, Çözümlü Akışkanlar Problemleri 3., Çözümlü Akışkanlar Problemleri 3. Baskı, Çözümlü Akışkanlar Problemleri Baskı,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.